ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

ZO WERKEN GEPLANDE BOXEN

Ontvang elke 2, 3 of 4 maanden een nieuwe box, en werk samen met je stylist toe naar je droomgarderobe. Verandert je voorkeur? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan.

PLAN JE BOXEN

Zo werkt 't

Deze klanten ontvangen al geplande boxen

Maria (39), advocaat

"Als advocaat is het belangrijk dat mijn kleding er verzorgd en professioneel uitziet. Tegelijkertijd heb ik vanwege mijn drukke beroep weinig tijd om te shoppen. Geplande boxen zijn voor mij een uitkomst: elke 3 maanden ontvang ik van mijn stylist Lea nieuwe items die ik makkelijk kan combineren met wat ik al heb én die mijn garderobe opfrissen."

PLAN JE BOXEN

Van inspiratie tot tijdsbesparing

Elke 2 maanden een Zalon-box om de nieuwste inspiratie te ontvangen? Elke 3 maanden een Zalon-box om je garderobe op te frissen? Of liever elke 4 maanden een Zalon-box om niet zelf te hoeven shoppen? De frequentie en gelegenheid zijn aan jou.

PLAN JE BOXEN

Isadora (30), lifecoach

"Ik ben van nature heel bescheiden en dat reflecteert zich in de kleding die ik draag. De regelmatige garderobe-updates van mijn stylist geven me een fris perspectief op mijn eigen stijl. Daarnaast is het ook gewoon leuk om een box vol kleren thuis te ontvangen, die thuis met mijn vriend uit te pakken en het allemaal aan te passen."

PLAN JE BOXEN

De voordelen op een rijtje

Alles naar wens

2, 3 of 4 maanden: de frequentie is aan jou. Van gedachten veranderd? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan. Ook stopzetten kan op ieder moment.

Vaarwel pashokje

Of je nu op zoek bent naar een praktische update, nieuwe inspiratie of de perfect passende items – laat het over aan je persoonlijke stylist.

Beslis per box

Bij iedere nieuwe box vraagt je stylist je naar je huidige wensen. Nu een box met business-looks en over 3 maanden eentje voor je vrije tijd? Geen probleem.

Je betaalt €9,95 servicekosten per box. Zodra je een of meer items uit de box houdt, nemen wij de servicekosten voor deze box op ons. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden of retourneren.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand