ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

LET IT SNOW,

LET IT SNOW,

LET IT SNOW

Wat zou het leuk zijn als er dit jaar weer eens een flink pak sneeuw zou liggen! We doken onze fotoalbums in om te zien in welke outfits we vroeger de winterkou trotseerden.

In de sneeuw met Inken

Onze Duitse stylist Inken brengt de winter het liefst samen met haar familie door in het zuiden van Duitsland, waar veel meer sneeuw te vinden is dan in haar thuisstad Hamburg. De hippe, rode beanie die haar in 2019 warm hield, stond haar in 1994 al even goed!

De natuur in met Franzi

De stoere dame die hier in een Berlijns park voor de analoge camera staat, is onze Duitse stylist Franzi. Functioneel gekleed, met dank aan de stylingkunsten van haar moeder. Ook anno 2020 zoekt Franzi nog graag de natuur op in een verfijnde, maar functionele outdoor-look.

Op de piste met Kim

Onze Nederlandse product designer Kim is graag op de piste te vinden. Al op 8-jarige leeftijd sjeesde ze de bergen van het Duitse Feldberg af in haar rode ski-pak. Als puber veranderde ze haar look naar 'snowboarder-cool' op de Libanese bergen.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand