ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

TOT 50% KORTING

De temperatuur daalt en de prijzen ook. Laat je stylen en krijg tot 50% korting op geselecteerde items in je box. Voordelig voor jou én je portemonnee. Laat het koude weer maar komen!

LAAT JE STYLEN

Jouw garderobe-update

De solden is hét moment om je kleerkast een update te geven. Vertel je stylist welke kleuren je graag draagt, wat je al in je kast hebt en welke stijl je mooi vindt. Hij of zij selecteert items die een goede aanvulling zijn op wat je al hebt.

Verdwijnen in een boek

Nestel jezelf op de sofa met dat boek waar je al het hele jaar niet aan toegekomen bent. Deze zachte outfit met neutrale kleuren en warme materialen houdt je graag gezelschap.

Extra knus

Op koude winterdagen is een warme, zachte outfit een must-have. Deze loungewear is door het zachte wol en fijne katoen de perfecte outfit voor een knusse dag in huis. Netflix aan, pantoffels aan je voeten en relaxen maar!

Je thuiskantoor

Thuiswerken blijft nog wel even de norm, dus waarom jezelf niet trakteren op wat mooie zakelijke looks? Een opvallende blouse, zoals dit exemplaar van zijde, doet het bijvoorbeeld goed op camera.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand