ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

HERFSTKLEUREN

Terwijl we hopen op nog een paar zwoele nazomeravonden, kijken we alvast vooruit naar het nieuwe kleurenpalet dat de herfst dit jaar met zich meebrengt. Van legergroen tot pastel, het najaar heeft voor ieder wat wils.

LAAT JE STYLEN

Ton sur ton

Omarm de herfst door je te hullen in haar lievelingskleur: bruin. Je creëert makkelijk een verfijnde en stijlvolle look door verschillende bruintinten te combineren. Je maakt je look nog dynamischer met verschillende texturen en prints, zoals met dit zachte vest met zebraprint.

Olijfgroen

Dit najaar staat olijfgroen in de spotlight. Logisch, want van deze kleur krijgen we spontaan zin eropuit te gaan, de natuur in. We zien olijfgroen eigenlijk overal terugkomen: van truien en jassen tot schoenen. Werkt net zo goed voor een ochtendje vissen als voor een herfstwandeling in het bos.

Pastelroze

Is het weer saai en grijs? Je outfit niet! Boost je gelukshormoon met een kleurrijk kledingstuk, zoals deze pastelroze regenjas. Combineer het met neutrale tinten zoals legergroen voor een stijlvolle en harmonieuze look.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand