Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Wat zeg je van deze outfits...

Flexible Looks | Zalon Deutschland

Opwarmen voor de winter

Terwijl de temperatuur langzaam daalt, neemt het aantal laagjes toe. Met elk laagje kleding wordt het een stukje knusser, dus wij zeggen: laat die herfst maar komen. Deze 4 jassen maken je warm voor het najaar.

Bekijk meer
Volmaakte key pieces - Zalon looks voor mannen

De basis van je garderobe

Doe jezelf een plezier met een frisse garderobe op de makkelijkste manier mogelijk: investeer in gedegen essentials die jarenlang meegaan.

Bekijk meer

Of spreekt dit je misschien meer aan?

Zakelijk & vrouwelijk - Zalon outfits voor vrouwen

Kleed je voor de boardroom

Ken je de term power outfit? Dat is een outfit waar je je zo zeker in voelt, dat je morgen nog het bureau van je CEO kan overnemen. De stylist zoekt ‘m voor je uit.

Bekijk meer
Zakelijke kleding voor heren - Zalon outfits

Goed gekleed

Gekleed voor een diner met je aanstaande schoonouders of een sollicitatie dus hè. Een sterke outfit spreekt boekdelen, jij kan ‘m volgende week nog hebben.

Bekijk meer
elegant

Kan naar een gala

Een paar zorgvuldig uitgekozen oorbellen, een subtiel horloge, fraaie pumps en natuurlijk een stralende glimlach. Dat laatste regel jij, de rest jouw stylist.

Bekijk meer
Mine & me: style je kindje - Zalon outfits

Kindje stijlvol, jij stijlvol

Zolang je kind nog niet begint te puberen, draagt het wat jij wilt. Je kan het stylen natuurlijk ook aan een ervaren stylist overlaten, hij of zij doet het gelijk voor jou.

Bekijk meer
Klassiekers

De evergreens

Een stijlvolle evergreen kan je altijd uit je kast pakken, ook over 5 jaar weer. Waarom laat je geen hele outfit uit evergreens samenstellen?

Bekijk meer
keypieces

Spring eruit

Nèt even een ander paar schoenen dan de rest, of een jas waarmee je uit de massa springt. Zet een statement met je outfit met key-pieces van je stylist.

Bekijk meer

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Welke kleren moet ik aan?

Er is een grote kans dat je jezelf vanmorgen hebt afgevraagd: 'wat trek ik aan vandaag?' Wéér die blauwe trui en de jeans die je gisteren ook al aan had? Ze zitten ongetwijfeld heerlijk, maar het kan origineler. Wat je op je vrije dag aantrekt, luistert niet zo nauw, maar wat je naar werk draagt des te meer: met een verzorgd uiterlijk laat je immers zien dat je jezelf (en je werk) serieus neemt. Het wordt er nog ingewikkelder op als je een specifiek evenement in je agenda hebt staan. 'Welke kleren moet ik aan naar een bruiloft' bijvoorbeeld, of 'wat te dragen naar het verjaardagsdiner van m’n tante?' Stuk voor stuk vragen waar een ervaren stylist van Zalon antwoord op heeft. Hij of zij stelt, ongeacht gelegenheid, stijl of figuurtype, een outfit voor je samen waar jij jezelf in voelt. De verzending en eventuele retourzending zijn gratis.