Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Kies je eigen stylist online op Zalon

Je eigen stylist online op Zalon

Het is altijd leuk om verrast te worden met nieuwe outfit-ideeën. Als je een ontwikkeld stijlgevoel hebt, maar vooral als je weinig raad weet met je outfit. Daar heeft Zalon de perfecte oplossing voor: jouw eigen stylist. Hij of zij is naast personal shopper ook meteen jouw kleurenconsulent en stijladviseur. Makkelijk online te boeken en eenvoudig om mee te praten. Samen kiezen jullie jouw ideale outfit uit. Met jouw input en feedback, en een smaakvol gekozen set kledingstukken van je stylist komen jullie samen tot de ideale look. Probeer het zelf maar!

Je stylist geeft je een frisse look

Saskia Zalon Stylist

SASKIA

Stylist

Meer over Saskia
Katja - Zalon Stylist

DEMET

Stylist

Meer over Demet
Lise Zalon Stylist

LISE

Stylist

Meer over Lise
Ursula Zalon Stylist

URSULA

Stylist, merchandiser & art designer

Meer over Ursula
Esmee Zalon Stylist

ESMEE

Stylist

Meer over Esmee
Ilse Zalon Stylist

ILSE

Stylist & personal shopper

Meer over Ilse

Persoonlijk gestyled vanuit jouw zetel? De stylist maakt er werk van.

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

De personal shopper van Zalon helpt je bij het uitkiezen van een tot twee gloednieuwe outfits. De stylist doet dat met de nodige dosis modekennis, gecombineerd met creativiteit en uiteraard de laatste collecties uit het enorme Zalando-assortiment. Het team stylisten waar Zalon mee samenwerkt, is afkomstig uit alle hoeken van het land en heeft een diversiteit aan achtergronden. Zo runt de één een modeboetiek naast het werk als stylist, is de ander parttime kleurenconsulent en weer een ander verricht in zijn vrije tijd werk als modefotograaf. Dankzij het rijke palet aan ervaringen en interesses waar de stylisten over beschikken, weet Zalon jou altijd te koppelen aan een stylist die jou begrijpt op modegebied.

Bekijk outfit-inspiratie
Stylist aan het werk

Jouw stylist: van alle markten thuis

De online stylisten van Zalon zijn eigenzinnige, creatieve en professionele kledingadviseurs, afkomstig uit het hele land. Ze zitten klaar om speciaal voor jou een outfit samen te stellen. De personal shoppers hebben werkervaring als stylist, modeontwerper of trendwatcher. Wat ze gemeen hebben, is een passie en sterk gevoel voor fashion. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends, maar kennen ook hun klassiekers. Daarnaast hebben ze veel mensenkennis. Gecombineerd met hun jarenlange ervaring op het gebied van mode voel jij je gegarandeerd lekker in je nieuwe outfits. Wij zorgen ervoor dat je, aan de hand van je styleprofiel, gematcht wordt met de fashion stylist die het beste bij je past.

Je persoonlijke stylist helpt je graag met het vinden van een toepasselijke outfit voor elke gelegenheid, of dat nu voor de Gentse Feesten of een weekendje Ibiza is. Ook als doorgewinterde fashionista kom je bij Zalon aan je trekken: de stylisten experimenteren graag en je kunt hen altijd om een avontuurlijke fashion-suggestie vragen. Laat je verrassen! In Zalando's assortiment vind je de laatste collecties van ruim 2000 verschillende merken. Er zit altijd iets voor je bij.

Zo werkt Zalon
Materialen van stylist

Ontmoet je stylist vandaag nog

Allereerst stellen we je een aantal vragen. Zo kun je ons vertellen wat je favoriete kleuren, materialen of items zijn en wat je kledingbudget is. Het resultaat is je eigen styleprofiel op Zalon. Op basis daarvan stellen we de kledingstylist aan je voor die het beste bij jou past. Je personal shopping assistent gaat dan voor jou aan het werk. Wees open en vrij met je modewensen; als je op Instagram of Pinterest een outfit hebt gezien die je leuk vindt, deel de foto dan met jouw online stylist. Zo weet hij of zij steeds beter wat je mooi vindt en wat voor outfit je zou willen hebben. Tussendoor blijf je gemakkelijk met je stylist in contact door hem of haar een berichtje te sturen.

Je personal shopper stelt een outfit samen die je thuiskrijgt in een Zalon-box. Probeer alles op je gemak en mix de nieuwe items met kledingstukken die je vaak draagt. Ben je niet helemaal tevreden? Dan leg je die kledingstukken terug in de box. De retourzending is gratis. De box is makkelijk hersluitbaar en voorzien van een retourlabel. Je kunt ook een volgende keer een andere fashion stylist uitproberen.