Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Houd deze pagina in de gaten voor toekomstige vacatures!
FASHION VACATURE: FREELANCE MODE STYLIST BIJ ZALON

Fashion vacature: freelance mode stylist bij Zalon

Volg je steevast de laatste trends en heb je altijd al in fashion willen werken? Op zoek naar een job waar je zelf bepaalt hoeveel en wanneer je werkt? Word dan freelance stylist bij Zalon en maak onze klanten blij met jouw uitstekende modegevoel.

Hallo, droombaan!

Jouw klant maakt online een styleprofiel aan

Jouw klant maakt online een styleprofiel aan

We geven je volop support zodat je voorbereid bent op elk type klant.

Style klanten waar en wanneer je wilt

Style klanten waar en wanneer je wilt

Style rustig thuis op de zetel, jouw favoriete koffiebar of in dat vakantiehuisje op Ibiza.

Deel jouw style

Creëer de perfecte outfits

Genoeg keuze: ruim 300.000 items van bijna 2000 merken uit de enorme collectie van Zalando.

Jij verdient geld; Zalando zorgt voor de rest

Je eigen baas

Je ontvangt een fijne vergoeding voor alle items die je klant houdt. Jij doet de styling, Zalando zorgt voor de rest.

Jij bepaalt je eigen succes

Jij bepaalt je eigen succes

Als fashion stylist heb je een aangeboren modegevoel, maar je kan je ook goed inleven in wat goed past bij anderen. Het leuke is dat je zelf alle touwtjes in handen hebt. Deze maand wat meer tijd? Style dan wat meer. Volgende week wat drukker? Dan werk je wat minder.

Verdien geld met je hobby

Verdien geld met je hobby

Jij bent altijd op de hoogte van de laatste modetrends en weet precies welke trends het helemaal gaan worden dit jaar. Daarnaast voel je mensen goed aan en weet je wie wat goed staat. Als personal stylist bij Zalon kun je al je creativiteit en passie kwijt, maar het belangrijkste: je hebt er plezier in.

Waar en wanneer je wilt

Waar en wanneer je wilt

Geen ochtendmens? Geen probleem; als stylist bij Zalon bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je werkt. Stylen vanuit je favoriete koffiebar of uit jouw luie zetel, it’s up to you.

Word iedere dag beter

Word iedere dag beter

Je krijgt uitgebreide e-learnings die jou helpen op je weg naar succes. Trainingen van onze topstylisten zorgen ervoor dat jij jezelf constant blijft verbeteren. Daarnaast organiseert Zalon workshops voor alle stylisten; super om gelijkgezinden te ontmoeten. Onze community helpt jou het beste uit jezelf te halen. Wij staan paraat met training en support.

Maak gebruik van het Zalando-netwerk

Maak gebruik van het Zalando-netwerk

Neem een kijkje in de keuken van één van de grootste fashion retailers in Europa. Verspreid het Zalon evangelie en word onze nieuwe ster in tv-campagnes, fotoshoots, events en blogposts. Alles is mogelijk!

Overtref jezelf en word de nieuwe topstylist van Zalon

Overtref jezelf en word de nieuwe topstylist van Zalon

Jij zorgt voor de creativiteit en fashion sense, Zalon zorgt voor de rest. Werken in de mode-industrie is nog nooit zo dichtbij geweest!

Deze stylisten gingen jou voor

profile pic Katja Do

Katja, stylist en grafisch designer

Naast stylist heeft Katja haar eigen accessoire-label en is ze grafisch ontwerper. Haar mode-inspiratie haalt ze dan ook uit de wereld van grafisch design en dit uit zich in haar creaties: ‘'Sober met een uitgesproken knipoog’'. Dit doet ze met bijvoorbeeld een paar Happy Socks of een leuke accessoire. ‘'Je moet jezelf nooit té serieus nemen’', aldus Katja.

ZALA RGB Frank deRooy 018 1

Ontwerper en stylist Frank

Van jongs af aan was Frank al veel met fashion bezig: "Ik kleedde me als jongeman soms zo exotisch dat mijn ouders wilden dat ik via de achterdeur naar school ging." Toen hij geen kleren kon vinden die aansloten op zijn excentrieke kledingstijl, besloot hij voor zichzelf te ontwerpen. Frank vindt zijn inspiratie op straat of uit zichzelf. Frank: ‘’Ik denk dat ik fashion in m’n bloed heb zitten.’’

profile pic Ciska-van Gr 1000x778

Stylist Ciska

Als stylist helpt Ciska om "de mooiste versie van jezelf te laten zien". Door bijvoorbeeld een accessoire met exotisch tintje toe te voegen aan een outfit probeert ze klanten uit hun comfortzone te halen. Zo slaat ze twee vliegen in één klap: nieuwe inspiratie voor de klant en een uitgesproken Ciska-signatuur onder elke outfit.

Freelance fashion stylist worden bij Zalon

Enthousiast geworden? Bekijk de vacature

Naar de vacature