Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

EEN COMPLETE OUTFIT KOPEN? ZO GEDAAN!

De perfecte outfit kopen doe je met hulp van Zalon. Jouw persoonlijke shopper gaat kleding combineren, helpt je met het samenstellen van de juiste kleurencombinaties en zorgt voor een Zalon-outfit die helemaal bij je past. We hebben alvast wat inspiratie voor je op een rijtje gezet, voor zowel dames als heren.

Direct naar de herenoutfits

DAMESOUTFITS

 Zalon-stylist Lise over kledingcombinaties

Stylist Saskia

stylist male1

Heeft de outfit van Céline uitgekozen

"Céline werkt bij een PR-bureau en wil graag representatief voor de dag komen bij haar klanten, zonder té gekleed te zijn. Daarom heb ik gekozen om het witte hemdje te combineren met een sjieke, maar oversizede blazer en casual jeans en sneakers."

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Melanie over kledingcombinaties

Stylist Melanie

stylist women1

Heeft Stephanie's outfit uitgekozen

"Stephanie heeft een baan bij een grote bank. Om serieus, maar niet te streng over te komen heb ik voor haar een culotte-broek gekozen die haar enkels bloot laat. Voor een portie elegantie heb ik de pumps en de cardigan toegevoegd."

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Lonneke over kledingcombinaties

Stylist Demet

stylist women3

Heeft Fleur's outfit uitgekozen

"Fleur heeft haar handen vol aan haar 3 kinderen. Ze wil er ondanks haar drukke leven graag leuk uitzien. Ik heb een outfit uitgekozen die met weinig items indruk maakt. In combinatie met de loafers levert het kleedje de verzorgde look op waar Fleur naar op zoek is."

Bestel je Zalon-outfits

HERENOUTFITS

Stylist Elizabeth zoekt outfits online uit

Stylist Elizabeth

stylist male2

Koos Pieter's outfit uit

"Pieter gaat binnenkort een weekendje weg met zijn gezin en zoekt iets casuals. De sweater, het hemd en de chino zijn daar een perfecte combi voor. Ik vind dat je altijd iets opvallends aan een outfit moet toevoegen: vandaar de kleurrijke elementen."

Bestel je Zalon-outfits
Stylist Steve zoekt outfits online uit

Stylist Steve

stylist male3

Heeft Erik's outfit uitgekozen

"Erik was op zoek naar een nette outfit - hij heeft namelijk volgende week een lunch met een zakenpartner. Ik ben voor een klassieke look gegaan, maar heb Erik een T-shirt als basis meegegeven om het geheel niet te stijf te maken. Schot in de roos!"

Bestel je Zalon-outfits
Stylist José zoekt outfits online uit

Stylist José

LP stylist nl 7

Heeft Reza's outfit uitgekozen

"Reza werkt als zelfstandig ondernemer en moet vaak naar het buitenland om klanten te ontmoeten. In deze outfit kan hij comfortabel reizen, maar komt hij ook goed voor de dag tijdens zakelijke meetings. De donkere basis laat de lichte items extra goed uitkomen."

Bestel je Zalon-outfits

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Stylish outfit kopen en combineren

Een outfit kopen die bestaat uit kleding met kleurencombinaties die zowel bij elkaar als bij jou passen? Dat is minder eenvoudig dan het lijkt. Daarom is het een goed idee om een stylist van Zalon onder de arm te nemen. Deze expert zoekt de juiste outfit voor je uit en houdt hierbij rekening met je budget, je smaak, je voorkeur en de eventuele gelegenheid waarvoor je outfit bedoeld is. Je stylist luistert eveneens naar al je wensen en voorziet je van outfit-inspiratie die je op het lijf geschreven is.

Zodra je stylist alle gegevens heeft en een styleprofiel heeft opgemaakt, gaat hij of zij kleding combineren tot een fantastische Zalon-outfit die jou geweldig zal staan. Je krijgt een voorproefje in je mailbox en kunt de outfits goedkeuren of er nog wat aan laten wijzigen. De box met outfit-inspiratie komt vervolgens snel jouw kant op. Heb je alles ontvangen? Dan kun je de kleding thuis rustig passen. De eventuele retourzending is gratis. Met Zalon is het kinderspel een outfit te kopen waarmee je bij elke gelegenheid schittert.