Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

EEN COMPLETE OUTFIT KOPEN? ZO GEDAAN!

De perfecte outfit kopen doe je met hulp van Zalon. Jouw persoonlijke shopper gaat kleding combineren, helpt je met het samenstellen van de juiste kleurencombinaties en zorgt voor een Zalon-outfit die helemaal bij je past. We hebben alvast wat inspiratie voor je op een rijtje gezet, voor zowel dames als heren.

Direct naar de herenoutfits

DAMESOUTFITS

 Zalon-stylist Lise over kledingcombinaties

Stylist Saskia

stylist male1

Heeft de outfit van Céline uitgekozen

“Céline wil graag representatief gekleed zijn op werk, zonder dat het té formeel is. Toen ik haar zakelijke kleding ging samenstellen, heb ik daarom gekozen voor een plooirok en blazer in dezelfde kleurtinten, gecombineerd met casual sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Melanie over kledingcombinaties

Stylist Melanie

stylist women1

Heeft Stephanie's outfit uitgekozen

“Sara vroeg of ik haar kon helpen met zakelijke kleding combineren, zonder al te streng over te komen. Bij het outfits shoppen heb ik een beige kostuum gekozen, dat een zakelijke én speelse look heeft. De outfit is compleet met een matchend hemdje en sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Lonneke over kledingcombinaties

Stylist Demet

stylist women3

Heeft Maaike's outfit uitgekozen

“Maaike zocht hulp bij het kleuren combineren en kleding vinden die goed bij haar kleurtype past. Blauwtinten passen perfect bij het warme lentetype dat ze is. In combinatie met de loafers levert de rok de verzorgde look op waar Maaike naar op zoek was."

Bestel je Zalon-outfits

HERENOUTFITS

Stylist Elizabeth zoekt outfits online uit

Stylist Elizabeth

stylist male2

Koos Paul's outfit uit

“Paul houdt niet zo van outfits shoppen en laat dat graag aan iemand anders over. Ik neem dat als stylist natuurlijk graag van hem over! Ik koos deze verzorgde, casual items voor hem die hij makkelijk kan combineren met zijn bestaande garderobe.”

Bestel je Zalon-outfits
Stylist Steve zoekt outfits online uit

Stylist Steve

stylist male3

Heeft Erik's outfit uitgekozen

“Erik was op zoek naar een outfit met items die lang mee kunnen, zodat hij een poosje geen nieuwe outfits hoeft te shoppen. Ik ben voor een klassieke look gegaan met jeans, een shirt met Bretonse streep en een denim hemd dat eroverheen kan.”

Bestel je Zalon-outfits
Stylist José zoekt outfits online uit

Stylist José

LP stylist nl 7

Heeft Reza's outfit uitgekozen

"Reza werkt als zelfstandig ondernemer en moet vaak naar het buitenland om klanten te ontmoeten. In deze outfit kan hij comfortabel reizen, maar komt hij ook goed voor de dag tijdens zakelijke meetings. De donkere basis laat de lichte items extra goed uitkomen."

Bestel je Zalon-outfits

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Stylish outfit kopen en combineren

Een outfit kopen die bestaat uit kleding met kleurencombinaties die zowel bij elkaar als bij jou passen? Dat is minder eenvoudig dan het lijkt. Daarom is het een goed idee om een stylist van Zalon onder de arm te nemen. Deze expert zoekt de juiste outfit voor je uit en houdt hierbij rekening met je budget, je smaak, je voorkeur en de eventuele gelegenheid waarvoor je outfit bedoeld is. Je stylist luistert eveneens naar al je wensen en voorziet je van outfit-inspiratie die je op het lijf geschreven is.

Zodra je stylist alle gegevens heeft en een styleprofiel heeft opgemaakt, gaat hij of zij kleding combineren tot een fantastische Zalon-outfit die jou geweldig zal staan. Je krijgt een voorproefje in je mailbox en kunt de outfits goedkeuren of er nog wat aan laten wijzigen. De box met outfit-inspiratie komt vervolgens snel jouw kant op. Heb je alles ontvangen? Dan kun je de kleding thuis rustig passen. De eventuele retourzending is gratis. Met Zalon is het kinderspel een outfit te kopen waarmee je bij elke gelegenheid schittert.