Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

EEN COMPLETE OUTFIT KOPEN? ZO GEDAAN!

De perfecte outfit kopen doe je met hulp van Zalon. Jouw persoonlijke shopper helpt je met kleding combineren en het samenstellen van de juiste kleurencombinaties, en zorgt voor een Zalon-outfit die helemaal bij je past. We hebben alvast wat inspiratie voor je op een rijtje gezet, voor zowel dames als heren.

Direct naar de herenoutfits

DAMESOUTFITS

Een harmonieuze kleurencombinatie

Stylist Saskia

stylist male1

Heeft Joy's outfit uitgekozen

“Joy wil graag representatief gekleed zijn op werk, zonder dat het té formeel is. Toen ik haar zakelijke kleding ging samenstellen, heb ik daarom gekozen voor een plooirok en blazer in dezelfde kleurtinten, gecombineerd met casual sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Business casual met een twist

Stylist Melanie

stylist women1

Heeft Khadija's outfit uitgekozen

“Khadija vroeg of ik haar kon helpen met zakelijke kleding combineren, die past bij haar karakter. Bij het outfits shoppen heb ik een beige kostuum gekozen, dat een zakelijke én speelse look heeft. De outfit is compleet met een matchend hemdje en sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Outfit inspiratie voor kantoor

Stylist Demet

stylist women3

Heeft Maaike's outfit uitgekozen

“Maaike zocht hulp bij het kleuren combineren en kleding vinden die goed bij haar kleurtype past. Blauwtinten passen perfect bij het warme lentetype dat ze is. In combinatie met de loafers levert de rok de verzorgde look op waar Maaike naar op zoek was."

Bestel je Zalon-outfits

HERENOUTFITS

Stijlvolle en comfortabele outfit

Stylist Elizabeth

stylist male2

Heeft Paul's outfit uitgekozen

“Paul heeft het als werkende vader vaak te druk om outfits te shoppen. Ik neem dat als stylist natuurlijk graag van hem over! Ik koos deze verzorgde, casual items voor hem die hij makkelijk kan combineren met zijn bestaande garderobe.”

Bestel je Zalon-outfits
Combinatie met een streepje voor

Stylist Steve

stylist male3

Heeft Ivan's outfit uitgekozen

“Ivan was op zoek naar een outfit met items die lang mee kunnen, zodat hij een poosje geen nieuwe outfits hoeft te shoppen. Ik ben voor een klassieke look gegaan met jeans, een shirt met Bretonse streep en een denim hemd dat eroverheen kan.”

Bestel je Zalon-outfits
Zakelijke look

Stylist José

LP stylist nl 7

Heeft Reza's outfit uitgekozen

"Reza werkt als zelfstandig ondernemer en moet vaak naar het buitenland om klanten te ontmoeten. In deze outfit kan hij comfortabel reizen, maar komt hij ook goed voor de dag tijdens zakelijke meetings. De donkere basis laat de lichte items extra goed uitkomen."

Bestel je Zalon-outfits

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Outfits kopen en combineren

Een outfit kopen die bestaat uit kleding met kleurencombinaties die zowel bij elkaar als bij jou passen? Dat is minder eenvoudig dan het lijkt. Daarom is het een goed idee om een stylist van Zalon onder de arm te nemen. Deze expert zoekt complete outfits voor je uit en houdt hierbij rekening met je budget, je smaak, je voorkeur en de eventuele gelegenheid waarvoor je outfit bedoeld is. Je stylist luistert naar al je wensen en voorziet je van outfit-inspiratie die je op het lijf geschreven is.

Zodra je stylist een styleprofiel heeft opgemaakt, gaat hij of zij aan de slag met het kleding combineren, en creëert een Zalon-outfit die bij jou past. Je krijgt een voorproefje in je mailbox en kunt de outfits goedkeuren of er nog wat aan laten wijzigen. De box met outfit-inspiratie komt vervolgens snel jouw kant op. Heb je alles ontvangen? Dan kun je de kleding thuis rustig passen. De eventuele retourzending is gratis.