Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Sacha_headerplaatje_sluisjes_noord

En... actie! Waarom Sacha Zalon gebruikt

Sacha reist als cameraman en videoredacteur stad en land af en spendeert veel van zijn weekenden in de auto of in de studio. Het shoppen laat hij over aan zijn personal stylist. Of 'm dat bevalt? Je leest het hieronder.

Laat je stylen

Keuze zat in de grote stad. Hoezo Zalon?

"Vroeger, toen ik nog niet fulltime werkte, ging ik makkelijk even de stad in om kleding te kopen en dat deed ik eigenlijk met veel plezier. Ik zocht nooit echt naar een complete outfit, maar kocht eerder losse dingen die ik mooi vond. Eenmaal aan het werk begon ik het qua filmklussen en monteerwerk al gauw zo druk te krijgen, dat ik aan het shoppen niet meer toe kwam en pakte ik ‘s ochtends alleen nog maar kleren uit de kast die makkelijk zaten."

Wel zo makkelijk...

"Ja, dat zeker, maar als cameraman kom ik nog weleens op plekken waar er toch van je verwacht wordt dat je er verzorgd uitziet. Zo had ik niet zo heel lang geleden onverwacht een filmklus in de achtertuin van het Hilton Hotel in Amsterdam Zuid. Dat was heel erg society met BN’ers enzo, en daar had ik eerlijk gezegd niet op gerekend. Ik stond daar gewoon in mijn oude spijkerbroek en T-shirtje. Op zich is dat niet erg omdat ik achter de camera sta, maar ik voelde me toch een beetje verloren tussen al die mooi aangeklede mensen."

Sacha_tuin_merkspace


"Anna, mijn stylist, wist mijn smaak verrassend goed aan te voelen."
Bestel een zakelijke outfit

Oei oei

"Inderdaad, oei. Hoog tijd om de stad in te gaan en een outfit te kopen die ik achter de hand kon houden voor dit soort gelegenheden. Je raadt het al: tijd om dat te doen had ik niet. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken, zou een maand later de documentaire van mijn vader, die zelf filmmaker is, in première gaan in filmmuseum EYE, in Amsterdam Noord. Ik had tegelijkertijd dus iets zakelijks voor werk en iets nets voor naar de première nodig. Toen heb ik, op aanraden van mijn vriendin, Zalon eens uitgeprobeerd."

Beviel dat?

"Ja, dat beviel. Anna, mijn stylist, wist mijn smaak verrassend goed aan te voelen. De outfit bleek namelijk een schot in de roos: het overhemd zat als gegoten en vormde een perfect geheel met de broek en de blazer die zij voor me had uitgekozen. Als ik dit zelf in de stad bij elkaar had moeten shoppen was ik uren bezig geweest. Nu wilde ik, naast een formele set kleding, eigenlijk ook nog erg graag een paar hoge Vans Old Skools hebben. Ik vroeg of Anna die aan de outfit wilde toevoegen en een weekje later lagen ze bij de rest van mijn outfit in de box!"

En daarna was je verkocht?

"Wat gebeurt er als ik nee zeg?"

Mag je gerust zeggen hoor...

"Haha, nou ik moet je eerlijk bekennen dat ik behoorlijk tevreden ben met Zalon. Het idee dat je 'handsfree' het uitkiezen van een outfit aan iemand anders over kan laten is gewoon makkelijk. In de stad kocht ik vroeger genoeg dingen waar ik later spijt van had en die nu in een la liggen te verstoffen. Dat gebeurt me nu niet meer."

Sacha_aan_het_IJ
"Dat je 'handsfree' het uitkiezen van een outfit aan iemand anders over kan laten vind ik erg fijn."
Bestel een herfstbox
Sacha_achter_laptop

Laat je stylen

Sacha mag je 's nachts wakker maken voor online personal styling. Hoe zit het met jou, zou jij het eens willen proberen? Maak een styleprofiel aan waarin je aanklikt wat je zoekt en wat je eraan wilt uitgeven en laat jouw stylist één of twee outfits voor je uitkiezen. De verzending en retourzending zijn gratis. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je houdt.

Ja, stuur mij een boxDeze testimonial kwam mede tot stand dankzij de gulle medewerking van Merkspace (coworking space & private offices) aan de Amsterdamse Herengracht 499.