Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Afbeelding van kort spijkerbroekje met matchende blauwe outfit

Laat je stylen met je kind: Mini & Me

Matching outfits voor jou en je dochter of zoon? De stylist van Zalon zoekt de leukste looks voor jullie uit.

Aan de slag

Dezelfde look als papa of mama: kleding in mini & me-thema

Zolang je zoon of dochter nog jong zijn, vinden ze het waarschijnlijk prima dat jij bepaalt welke kleding ze dragen. En daar kun je van profiteren wanneer je het leuk vindt om je oogappel net zo te kleden als jij. Heb je geen idee hoe je daaraan begint? Een professionele stylist van Zalon zoekt dezelfde kleding uit voor moeder en dochter of vader en zoon in een stijl die jij kiest!

Moeder-en-dochter-outfits zijn ideaal voor wanneer jullie samen op stap gaan. Dankzij de stylist ben je er bovendien zeker van dat jullie beiden uiterst stijlvol en knap gekleed zijn. Denk je dat kleding voor kinderen altijd praktisch of overdreven kleurrijk is? Niets is minder waar. De personal shopper van Zalon bewijst dat het anders kan en vindt voor jou zo-moeder-zo-dochter-kleding waar jullie beiden plezier aan beleven. Jij en je kleine meid zien er helemaal top uit!

 Afbeelding van een outfit met gympen in blauwtinten

Mini & me voor papa's

Voor kleine meisjes die groter worden heb je genoeg leuke kinderkleding om uit te kiezen. Ga voor vrolijke en kleurrijke polkadots en hul jezelf in streepjesshirt. Zo komen jullie samen in speels motief voor de dag!

Box voor vaders
Afbeelding van een roze rugzakje en een outfit in pasteltinten

Mini & me voor mama's

Matching outfits hoeven niet altijd exact overeenkomen. Sterker nog, de kracht zit 'm juist in subtiele overeenkomsten zoals in deze look: blauwe streepjes en een grijze sweater voor jou en je zoontje, maar ieder op z'n eigen manier afgestyled.

Box voor moeders

Kinderkleding die past bij jouw modieuze outfit: Zalon

Wie aan kinderkleding denkt, ziet al snel felgekleurde truien en shirts met prints van tv-figuren voor zich, of sportieve shorts en broeken die vooral handig zijn om te ravotten. Een moeder-en-dochter-jurk die haast identiek oogt, is in dat geval niet aan de orde. Er is inderdaad een scala aan kinderkleding die duidelijk ontworpen is om vooral de kleintjes te bekoren, maar het kan ook anders. De stylist van Zalon weet als geen ander matching kleding voor moeder en dochter of zoon uit te zoeken die stijlvol is en toch comfortabel. Voor de personal shopper vormt ook matching kleding voor vader en zoon of vader en dochter geen probleem. Zijn je kinderen tussen de 2 en 12 jaar, dan krijg je in een handomdraai meerdere vader-en-zoon-, moeder-en-dochter- of andere bijpassende kleding voorgesteld om bij weg te dromen.

Gezien de stylisten van Zalon zelf ook ouders zijn en daarenboven mode-experts, weten zij als geen ander zo-moeder-zo dochter-kleding uit te kiezen waarin jullie je echt goed voelen. Bij de matching kleding voor vader en zoon wordt eveneens rekening gehouden met de leeftijd van het kind, de smaak, de gelegenheid en de materialen waarmee de kleding ontworpen is. Je kunt zelf aangeven of je outfits zoekt die bij elkaar passen door hun prints, kleuren of stijl of outfits die helemaal identiek zijn.

20180418 MiniMe Look 1 grid -8

Wat moeten we weten voor mini & me?

Wil je graag tips van Zalon krijgen voor moeder-dochter-kadootjes in de garderobe? Of tips voor matching kleding voor vader en zoon? Dan is het belangrijk dat je stylist zowel genoeg informatie heeft over jouw smaak, maten en wensen, als die van je kind. Je eigen informatie deel je door een styleprofiel aan te maken, die van je kind door je stylist vervolgens een berichtje te sturen.