Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
f-header-NLBE

Stijl op de agenda

Houd je garderobe fris met het kosteloze style-abonnement van Zalon: ontvang elke 2, 3 of 4 maanden een nieuwe Zalon-box. Kies de frequentie die bij je past en plan je garderobe-updates in. En verandert je voorkeur? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan.

Je betaalt €15 stylingkosten per box. Zodra je een of meer items uit de box houdt, nemen wij de stylingkosten voor deze box op ons. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden of retourneren.

Plan je Zalon-box

Zo werkt het

illu-1

1. Log in met je account of meld je aan bij Zalon

illu-5

2. Kies je favoriete stijl-ritme en gewenste startdatum

illu-3

3. Deel je wensen vóór het ontvangen van je nieuwe box

illu-4

4. Je garderobe-update mét de retourvoordelen van Zalando

Deze klanten vonden hun stijl-ritme

20180227 Women sDay Tijen -10

Maria (41), advocaat

"Als advocaat is het belangrijk dat mijn kleding er verzorgd en professioneel uitziet. Tegelijkertijd heb ik vanwege mijn drukke beroep weinig tijd om te shoppen. Het style-abonnement van Zalon is voor mij een uitkomst: elke 3 maanden ontvang ik van mijn stylist Lea nieuwe items die ik makkelijk kan combineren met wat ik al heb én die mijn garderobe opfrissen."

190207 GTL Zalon female desktop 1278x720

Van inspiratie tot tijdsbesparing

Elke 2 maanden een Zalon-box om de nieuwste inspiratie te ontvangen? Elke 3 maanden een Zalon-box om je garderobe op te frissen? Of liever elke 4 maanden een Zalon-box om niet zelf te hoeven shoppen? De frequentie en gelegenheid zijn aan jou.

Plan je Zalon-box
f-testimonial-1

Isadora (30), lifecoach

"Ik ben van nature heel bescheiden en dat reflecteert zich in de kleding die ik draag. De regelmatige garderobe-updates van mijn stylist geven me een fris perspectief op mijn eigen stijl. Daarnaast is het ook gewoon leuk om een box vol kleren thuis te ontvangen, die thuis met mijn vriend uit te pakken en het samen allemaal aan te passen."

De voordelen op een rijtje

Test White

Alles naar wens

2, 3 of 4 maanden: de frequentie is aan jou. Van gedachten veranderd? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan. Ook stopzetten kan op ieder moment.

Test White

Vaarwel pashokje

Of je nu op zoek bent naar een praktische update, nieuwe inspiratie of de perfect passende items - laat het over aan je stylist en de postbode.

Test White

Beslis per box

Bij iedere nieuwe box vraagt je stylist je naar je huidige wensen. Nu een box met business-looks en over 3 maanden eentje voor je vrije tijd? Geen probleem.

Meer weten over het style-abonnement?

Hier vind je het antwoord op al je vragen.