Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
200205 SeasonSwitch BG Flyer 1 43

Als de lente komt...

Test White

Zodra de tulpen in de winkel liggen, weet je dat het niet lang meer duurt! De lente komt eraan, en wel met deze kleuren & materialen.

Laat je stylen
SS20 Stills Grid 2

Beige op beige

Dit voorjaar kun je veel items van dezelfde kleur in huis halen, want monochroom is in. Je outfit in één kleur maak je bijvoorbeeld met een matchende nette broek en blazer in beige, gecombineerd met wit.

Bestel je box
SS20 Stills Grid 9

Beige & linnen

Een frisse lentelook heeft niet veel meer nodig dan een paar luchtige items in trendkleur beige en trendmateriaal linnen. Een paar sandalen eronder voor in je vrije tijd, een paar veterschoenen voor op werk.

Bestel je box
200205 SeasonSwitch BG Look 3 23
SS20 Stills Grid 4

Niets minder dan roze

Tegenover ingetogen beige zien we deze lente een kleur die eruit springt: roze. Doet het altijd goed in een hemd of T-shirt. Combineer sportief-Amerikaans met een jeans en een paar gymschoenen.

Bestel je box
9M0A8013
SS20 Stills Grid 5

Klassiek blauw

Het is de officiële kleur van 2020: klassiek blauw. Deze oude vertrouwde kleur kun je op eindeloos veel manieren terug laten komen. In je schoenen, of in je T-shirt met Bretonse streep bijvoorbeeld.

Bestel je box
SS20 Stills Grid 7

Blauw & linnen

Deze lente zien we linnen overal terug. En daar zijn we blij mee, want er is weinig comfortabeler dan een linnen hemd op een zomerse dag. Bijkomend voordeel: hij ziet er ook nog eens stijlvol uit, zeker in deze combi.

Bestel je box
9M0A7810
SS20 Stills Grid 8

Groene vingers

Het is bijna tijd om onze planten te verpotten en de tuin in te gaan! In de avonduurtjes kunnen we toepasselijk de deur uit in grasgroen, waarmee je samen met bruin- & beigetinten een verzorgde look neerzet.

Bestel je box

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in