Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Zalon-outfits voor dames ingepakt

Complete outfits voor dames

Kun je wel wat kledingadvies voor vrouwen gebruiken, in plaats van pashokje in, pashokje uit te gaan? Je Zalon-stylist helpt!

Zo werkt het

Zalon-stylist creëert mooie outfit voor dames

01

Vul je styleprofiel in

Vertel over je pasvorm, stijl & voorkeuren en laat je stylist weten wat de gelegenheid is voor je nieuwe dames-outfit.

Zalon-box met complete outfits voor dames wordt ingepakt

02

Je stylist stelt samen

Je stylist is expert in het samenstellen van een mooie outfit voor dames. Hij of zij selecteert items waarmee een of twee complete outfits te maken zijn.

Zalon-box met outfits voor dames wordt uitgepakt

03

Rustig thuis uitproberen

Je nieuwe outfits worden in een stijlvolle doos bij je thuisbezorgd. Houd je favoriete items, de eventuele retourzending is gratis.

Outfits voor dames: waar te beginnen?

Business casual-outfit voor dames met Zalon

Business casual

Speelse outfit voor dames met Zalon

Speels

Klassieke-look voor dames met Zalon

Klassiek

Trendy outfit voor dames met Zalon

Trendy

Kledingstijlen voor vrouwen zijn ons eerste aanknopingspunt in de zoektocht naar leuke outfits voor dames. Ga je graag voor business casual voor je job, houd je van klassiek of mag het ook speels zijn? Vertel het je stylist en hij of zij zoekt fijne items in je favoriete stijl voor je uit. Lukt het je daarentegen juist niet om de perfecte dameskleding online te kopen, omdat je nog op zoek bent naar je eigen stijl? Je stylist helpt je graag met zijn of haar expertise en kledingtips voor vrouwen zoals jij. Zo ontdek je samen welke kledingstijl het beste bij je past.
Outfits van Zalon

De juiste fit is de sleutel tot een mooie outfit, dames!

Het ene maatje 40 is het andere niet, weten we allemaal uit ervaring. En probeer maar eens een jeans te vinden die perfect zit. Een complete outfit kopen voor dames kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig heeft je stylist het perfecte mode-advies voor vrouwen: de sleutel ligt bij de kleuren en pasvormen die je natuurlijke kenmerken op hun best uit laten komen. Je stylist is er ervaren in, en past die expertise toe bij het samenstellen van je outfit-box.

Of je nu 48 of 28 bent, uit Gent of uit Geel komt: kledingadvies voor vrouwen kan verrassend veel voor je doen. Heb je daarentegen je stijl en pasvorm al behoorlijk onder de knie, maar ben je op zoek naar outfit-inspiratie voor dames? Dan verrast je stylist je graag met items die je misschien zelf niet zou hebben uitgezocht, maar die je o zo goed staan.