Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
 Afbeelding van een kleurrijke outfit met pumps en tulpen

Een stijlvolle outfit vol persoonlijkheid

Laat je stylen

Een complete outfit kopen dames zo

Ooit gehoord van online kledingadvies? Vrouwen die worstelen met vragen zoals ‘waar kan ik een complete outfit kopen’, of: ‘waar vind ik een gepaste look voor een chic driegangendiner?’ - zouden het eens moeten proberen. En waarom ook niet, het kost namelijk niks. Wil je dameskleding online kopen, maar heb je geen flauw idee waar te beginnen? Verwen jezelf met gratis online kledingadvies. Dames willen er nu eenmaal graag mooi en vrouwelijk uitzien en als iemand dat snapt, dan is het wel de personal stylist. De stylist voorziet jou, geheel online en helemaal gratis, van kledingtips, kleuradvies en stijlhulp om jou er elke dag op je paasbest uit te laten zien. Zeg nu eerlijk, weet jij waar je een complete outfit kopen kan? De stylist wel, hij of zij shopt op basis van jouw smaak- en stijlvoorkeuren voor jou een complete outfit. Dames die graag de regie behouden hoeven zich overigens geen zorgen te maken: je vult zelf in wat je zoekt en voor wat voor gelegenheid. Heb je bijvoorbeeld een decente outfit nodig voor een bruiloftsfeest, of zoek je juist een elegante gala-outfit: schrijf het op in je styleprofiel, de stylist maakt er werk van.

Zo werkt 't

Voilà: een paar stylisten stellen zich voor

Stylists Saskia Van der Klauw

SASKIA

Stylist

Meer over Saskia
Katja - Zalon Stylist

STEVE

Ontwerper & stylist

Meer over Steve
Lise Zalon Stylist

LISE

Stylist

Meer over Lise
Afbeelding van een donkere business casual outfit met witte bloes

Een complete outfit dames: kopen of laten kopen?Wat houdt dat eigenlijk in, een complete outfit? Vrouwen zijn immers allemaal anders en kledingstijlen die vrouwen dragen kunnen behoorlijk verschillen. Een complete outfit is een look die klopt: een outfit die qua kleur goed aansluit op jouw teint en waar een lijn in zit die naadloos aansluit op jouw figuur. De stylist is erop getraind om op zaken te letten waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had; de kleur van je ogen, de vorm van je heupen, of de lengte van je haar.


Alles voor een zo gedegen mogelijk kledingadvies. Vrouwen die bijvoorbeeld onzeker zijn over hun eigen kledingstijl, of die tijdens het kopen van dameskleding online hulp nodig hebben bij het uitkiezen van de juiste pasvorm, kunnen gebruik maken van een personal stylist. Vrouwen van alle leeftijden zweren erbij.


Ontmoet jouw stylist
Afbeelding van een vrouw met zwarte galajurk en leren handtas

Zo kom je aan je complete outfit, dames
Er kleeft nog een voordeeltje aan online kledingadvies. Vrouwen zoals jij hebben overal in België toegang tot de beste merken en de grootste keuze aan pasvormen zodat je zeker weet dat de outfit goed op jou en de gelegenheid aansluit. Een complete outfit voor de Gentse feesten? Zalon werkt samen met stylisten uit heel België: Antwerpen, Hasselt, Oudenaarde, en ook Gent. Zo weet je zeker dat je outfit altijd aansluit.

Wat de outfit dan echt compleet maakt zijn de juiste basisstukken, een paar sterke accessoires en, om het allemaal goed te dragen: professionele kledingtips - de stylist kan met kledingadvies, vrouwen van alle leeftijden laten stralen en zichzelf laten voelen door hen de juiste kleding te laten kopen. Kort gezegd, wil je een complete outfit kopen? Dames uit heel België hebben in online kledingadvies een uitkomst.


Bekijk voorbeelden

Zalon by Zalando: zo werkt 't

Het kopen van dameskleding online hoeft dus helemaal geen zware opgave te zijn met allround kledingadvies en styling van een stylist. Diep in de buidel tasten hoef je ook niet, want complete dames outfits bestel je gewoon gratis. Je betaalt enkel voor de kledingstukken die je wilt houden en je retourneert wat jou onverhoopt niet bevalt of wat niet past, c’est tout! Je kan de stylist inschakelen bij gebrek aan inspiratie, bij gebrek aan kleding, of wanneer je een speciale gelegenheid in je agenda hebt staan waarbij je de deskundige mening van een ervaren stylist kunt gebruiken.

Denk daarbij aan een bruiloft, een jubileum of gewoon een apéro na werk. De stylist kiest op basis van wat jij zoekt één of zelfs twee complete outfits uit. Kopen dames niet liever losse stukken? - kan je je afvragen. Dat hangt ervan af: als je goed van jezelf weet wat voor stijl je hebt en als je perfect weet bij welke winkels je moet zijn, hoef je niet per se kledingadvies van een stylist in te schakelen. Wil jij je laten inspireren? Misschien is het tijd voor online kledingadvies. Vrouwen alsook mannen kunnen zich gratis laten stylen. Levering en retours zijn gratis en je betaalt enkel voor de kleding waar jij je prettig in voelt.