Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Zwarte strakke broekspijpen en pumps

Eindejaarsoutfit in stijl

De laatste dag van het jaar vieren we met coole party's, chique diners en gezellige familiefeesten. Wat jouw oudejaarsavondfeest ook wordt, onze stylisten hebben de juiste eindejaarsoutfit voor iedere nieuwjaarsparty!

Aan de slag

Wat kies ik als oudejaarsoutfit?

Voor een oud en nieuw-feest mag je jezelf meestal uitbundig kleden. Maar let op: extravagante nieuwjaarsjurkjes of catchy smokings zijn niet altijd gepast. Je eindejaarsoutfit moet niet uit de toon springen tijdens de gelegenheid. Zorg dus dat je niet under- of overdressed bent en volg de dresscode van het feest en de tips van onze stylisten.

Zo werkt Zalon
 Chique nieuwjaars outfit voor heren

Start het jaar goed met de juiste oud en nieuw-look

Ga jij ook net als zovelen naar het centrum van de stad om daar de jaarwisseling in te luiden? Dan moet je eindejaarsoutfit ook warm genoeg zijn. Vergezel daarom je leuke jurkje voor oud en nieuw met een panty of maillot. Verder kun je je feestelijke look behouden met een haarband en een sjaal en handschoenen in leuke kleuren. Een elegante sjaal en een dito paar handschoenen zijn ook een mooie extra voor de oudejaarsavond-outfit van heren.

Vier je de jaarwisseling binnen in de warmte van een club? Dan kun je als vrouw bijvoorbeeld voor één van de leuke jurkjes voor oud en nieuw kiezen. Je maakt je partylook helemaal af met glanzende stoffen en accessoires. Ook ben je in de juiste stijl met een broek plus topje van zijde of kant. Een chique pak of elegante smoking is voor heren een mooie oud en nieuw-outfit voor een clubfeest.

Oud en nieuw-outfit bestellen
Nieuwjaar jurkje met glinsters

Een casual eindejaarsoutfit


Wanneer je de jaarwisseling thuis met familie viert, kun je opvallende oud en nieuw-jurkjes in de kast laten hangen. Kies voor een casual look, maar fleur deze op met feestelijke accenten. Een paar sokken met glitters hebben al een verrassend leuk effect. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gouden haardband of een opvallende ketting. Heren hebben de ideale casual nieuwjaarsoutfit met bijvoorbeeld een beige chino, een blauw hemd en een zwart vest.


Het geldt voor een oudejaarsavond met familie, maar ook voor een party in een hippe club: trek een outfit aan die goed zit. Niets vervelender dan een te strakke outfit, of een jurk, shirt of broek die steeds verschuift. Goed passende kleding voor oud en nieuw zorgt ervoor dat je je aandacht kunt richten op de feestelijkheid!

Oud en nieuw-outfit bestellen

Ontdek de beste tips met de Zalon-stylist

Voor de ideale oud en nieuw-outfit voor dames en heren is de Zalon-stylist je steun en toeverlaat. Hij of zij stylist stelt voor jou persoonlijk je look samen. Dus als je twijfelt tussen broeken, pakken, rokken, jumpsuits en jurken voor oudjaar, maak dan je styleprofiel aan. De Zalon-stylist gaat voor je aan de slag en stuurt je een digitaal voorproefje toe waar je feedback op kunt geven. Je ontvangt vervolgens je ideale eindejaarsoutfit thuis, waar je alles op je gemak kunt passen. De verzending én eventuele retourzending zijn gratis.

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in