Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Screen Shot 2019-12-20 at 2.56.43 PM

Tijd om op te staan!

Test White

In het weekend wakker worden met zonlicht en de geur van verse koffie, doordeweeks met het vooruitzicht om je nieuwe business-outfit aan te trekken. 6 zakelijke must-haves om je bed voor uit te komen.

Laat je stylen
Business Stills Grid 10

Motivational suit

Een perfect zittend driedelig kostuum geeft je het gevoel de wereld (of in ieder geval je werkdag) aan te kunnen. Met items als een goed wit hemd en zakelijke schoenen maak je je tijdloze kantoor-outfit compleet.

Bestel je box
Business Stills Grid 7

Combi vol goede moed

Als je je proefschrift aan het schrijven bent of een complex businessplan op moet stellen kun je wel een dagelijkse portie goede moed gebruiken - in de vorm van een kostuum-met-sneakers-combi bijvoorbeeld.

Bestel je box
Screen Shot 2019-12-20 at 3.10.43 PM
Business Stills Grid 4

Scherpzinnige outfit

Begin je zakelijke garderobe met tijdloze basics als een nette broek en colbert. Je witte sneakers en trui in diepgroen komen er extra goed bij uit. Heldere uitstraling gegarandeerd!

Bestel je box
Business Stills Grid 6

Wakker worden met koraal

Lichte kleuren zijn als een frisse douche voor je garderobe én je humeur. Deze outfit helpt je dan ook om binnen no-time over dat maandagochtenddipje heen te komen (zeker in combinatie met een kop koffie).

Bestel je box
Screen Shot 2019-12-20 at 3.16.56 PM
Business Stills Grid 9

Gefocused op detail

Ben je op werk het persoonlijkheidstype blauw? In deze kantoor-outfit komt jouw voorliefde voor details ten volste tot z'n recht. Een zakelijke jas, tas en een goed brilmontuur, verwerkt in een frisse look voor je werkdag.

Bestel je box
Business Stills Grid 8

Efficiënte items

Zet je de avond tevoren alvast je ontbijt klaar? Breng die efficiëntie naar je kledingkast door je te laten stylen in multi-inzetbare outfits. Representatief genoeg voor je werk, casual genoeg voor het weekend.

Bestel je box