Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Afbeelding van een grijze blazer met blauw overhemd en beige chino

De complete heren outfit

Je wilt er op werk, op de verjaardag, of op de bruiloft goed gekleed bijlopen en als het even kan ook nog volgens de trends. Laat een stylist dat werk voor je uit handen nemen met online persoonlijk kledingadvies.

Probeer uit

Al eens gehoord van online kledingadvies voor mannen?

Natuurlijk had je dat. Nee? Goed, lees verder! Met online kledingadvies van je eigen personal stylist kan je een complete outfit voor mannen bij jou laten thuisbezorgen. Jawel, complete heren outfits! Hoe dat werkt? Je stelt eerst online een zogenaamd ‘styleprofiel’ samen. Dat klinkt ingewikkeld en duur, maar een styleprofiel is niets meer dan een overzicht van jouw stijl en smaak. In dit profiel klik je aan wat voor kleding je mooi vindt, wat je zoekt, welke kleuren je goed staan en vul je in of je een outfit voor een bepaalde gelegenheid nodig hebt. Jouw zelfgekozen personal shopper gaat vervolgens op basis van jouw profiel een outfit samenstellen en geeft daarbij gepersonaliseerde kledingtips, alsook concreet kledingadvies. Mannen die hier zelf onzeker over zijn, of bij wie de tijd gewoon ontbreekt; hebben hierin een oplossing.

Zo werkt 't

Onze stylisten stellen zich voor:

Elizabeth Zalon Stylist

ELIZABETH

Stylist

Meer over Elizabeth
Melanie Zalon Stylist

MELANIE

Stylist

Meer over Melanie
Stylists Demet Karatas

BRAM

Stylist

Meer over Bram
Afbeelding van een jonge man in een zakelijke mannen outfit bestaande uit een beige chino, grijs colbert en een getailleerd blauw overhemd.

Stijl, maar dan gemakkelijk


De stylist zoekt iets voor je uit wat niet alleen aansluit op de trends, maar ook op jouw stijl en persoonlijkheid. Laat jezelf daarom een outfit samenstellen heren, en laat ‘m gratis bij je thuis leveren.

Aanpassen doe je voor je eigen spiegel en spullen die je niet mooi vindt mag gratis retourneren.Bekijk voorbeelden
Afbeelding van een zakelijke outfit samengesteld uit een groene chino, casual blauw overhemd katoenen colbertjasje en casual-chique derbies.

Daarom online kledingadvies voor mannen

Of je nu in Brussel, Antwerpen of Oudenaarde woont; het kopen van kleding zou een stressvrije aangelegenheid moeten zijn, dat geldt ook voor complete outfits voor mannen.

Ontmoet jouw stylist

Heren outfits online kopen met Zalon

Samenvattend, het is dus niet alleen makkelijk, online kledingadvies, mannen hebben er ook zakelijk profijt van om er verzorgd gekleed bij te lopen. Dat je het shoppen aan een professional kan overlaten is mooi meegenomen. Die professional, de stylist, is iemand die jou voorstelt aan één of twee complete outfits. Heren hoeven hiervoor niet van hun zetel af te komen, maar laten de outfits gratis aan hun voordeur leveren.

Woonplaats, beroep, leeftijd en lichaamsbouw doen er niet toe. Het enige wat belangrijk is, is dat zij op zoek zijn naar kleding, inspiratie, of een complete outfit. Heren die dat zijn, wellicht jij wel, kunnen zelf bepalen door welk geslacht stylist zij zich graag laten stylen. Jij wordt in eerste instantie aan drie stylisten voorgesteld; elk met hun eigen expertise en kennis. Zit daar een stylist uit jouw regio of leeftijd tussen? Laat het shoppen dan aan hem of haar over, ook voor complete heren outfits. Mannen die geen passende stylist kunnen vinden, kunnen op ‘bekijk meer’ klikken, en zo wel bij een passende stylist uitkomen. Zodra de keuze gemaakt is, zoekt de stylist voor jou een complete outfit uit: van de jas tot de schoenen, en van het t-shirt tot de spijkerbroek. Voordat de box thuis wordt geleverd ontvang je een online voorproefje van de outfits. Deze zogenaamde preview kan je goedkeuren, maar je kan er ook nog commentaar op geven. Pas wanneer alles klopt wordt de box naar jouw verzendadres gestuurd. Levering en retours zijn gratis en je betaalt enkel voor de kleding waar jij je prettig in voelt.