Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Een van de Zalon-outfits voor heren

Eerste hulp bij kledingstijl mannen

Met steeds meer trends & mode voor mannen kan het een uitdaging zijn om de juiste mannen-outfits te vinden. Je Zalon-stylist biedt hulp met complete outfits én stijladvies voor mannen.

Zo werkt 't

Vertel Zalon wat
voor stijl je hebt

Jouw stylist
selecteert

Probeer thuis
rustig uit

Gevonden!
Je perfecte outfit

De Zalon-stylist demonstreert het outfit samenstellen voor heren

Complete outfits voor heren, ongeacht je pasvorm

Of je nu smalle schouders hebt, een buikje of stevige bovenbenen van het wielrennen: je stylist vindt de juiste items voor jouw silhouet. Kledingadvies voor mannen van elk postuur heeft je stylist ook, zodat je kunt verbergen of benadrukken wat jij wil.

Bekijk Zalon-outfits

Voorbeelden van kleding online voor heren

De juiste items voor een doordachte kledingstijl, mannen

Je personal shopper voor mannen vindt de kledingstijl die bij jou past, inclusief de juiste items. Denk bijvoorbeeld aan een klassieker als het hemd. Houd je van zakelijk? Dan is subtiel gestreept een mooie optie. Liever casual? Ga voor een kleurrijke button-down.

Bekijk Zalon business-looks

Kledingstijl mannen: van het Franse Lacoste tot Zweeds minimalisme

Bij het bestellen van een Zalon-box kun je altijd foto’s delen van een outfit of kledingstijl voor mannen die je bevalt. Heb je echter geen idee wat je goed staat, vertrouw dan op de stijltips voor mannen die je stylist paraat heeft. Mannen die hier zelf onzeker over zijn, bij wie de tijd ontbreekt of die geen idee hebben welke kledingstijl voor mannen bij hen past, vinden in Zalon de oplossing.

De Zalon-stylist geeft daarnaast met liefde kledingtips aan mannen die op zoek zijn naar nieuwe merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het minimalistische Tiger of Sweden of het Franse Lacoste? Kortom, zelf een outfit kopen voor heren is met Zalon niet meer nodig. Het enige wat jij vanaf nu nog hoeft te doen, is je voorkeuren doorgeven in je zogenaamde styleprofiel. Dat is niets meer dan het beantwoorden van een aantal vragen over je stijl, merkvoorkeuren, budget, maten en lichaamsbouw. Je stylist zorgt vervolgens voor de passende outfits en het kledingadvies voor heren, je postbode bezorgt je outfit-box gratis tot aan je deur.

Probeer Zalon uit