Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Afbeelding van een man en vrouw in feestelijk avondtenue

Tips voor je ideale kerstoutfit

In december is het weer tijd om een nieuwe kerstoutfit te kopen. Maar welke? Een familiefeest vraagt om een andere look dan de bedrijfsborrel. Lees daarom snel de tips van onze stylisten en ontdek je favoriete kerstoutfit!

PROBEER ZALON

Wat is jouw perfecte kerstoutfit?

Kerstmis wordt op allerlei manieren gevierd. Kerstoutfits kunnen dus sterk variëren. Voor een kerstdiner in een luxe restaurant voel je je vast lekkerder in een stijlvolle kerstjurk. Een avondje thuis samen met vrienden een kerstmenu bereiden gaat dan weer het best in casual kerstkleding. Maar wat jij ook het liefste draagt, onze professionele stylisten creëren voor jou de perfecte kerstoutfit.

Zo werkt Zalon
Afbeelding van een blonde vrouw met bordeaux-rode blouse en zwarte broek

Kerstoutfits voor binnen en buiten

Om echt van de kerstsfeer te kunnen genieten, moet je je goed voelen in je kerstoutfit. Vier je het in de familiesfeer? Dan kan een knusse kersttrui voor dames of heren net het juiste item zijn. Of misschien is het een familietraditie om juist te schitteren tijdens het kerstfeest? Een glanzende kerstjurk is dan een mooie kerstoutfit voor dames. Heren kunnen een stijlvol accent aan het gezelschap toevoegen met kleding in warme kleuren als bordeauxrood. Hierbij heb je meteen een extra voordeel: mocht je onverhoopt wijn morsen, dan valt dat minder snel op!

Kerst is ook de tijd om banden met oude vrienden te versterken. Misschien ga je wel met z'n allen kerst vieren in een huisje in de Ardennen? Grote kans dat je dan veel in de buitenlucht bent, omdat je daar mooie wandelingen kan maken. Je hebt in dat geval niet alleen kerstlooks nodig, maar ook warme kleding. Onze stylisten kunnen dit alles voor jou combineren tot een box vol kerstoutfits die bij jou en de gelegenheid passen.

Kerstoutfit bestellen
Afbeelding van een feestelijke geklede jongeman met glazen kerstbal in zijn hand

Ontdek kerstoufit-ideeën voor de hele feestmaand

Vóór het echte kerstfeest heb je meestal al een paar kerstvieringen achter de rug. Verenigingen, bedrijven en vriendenclubs organiseren vaak jaarlijks een bijeenkomst bij de kerstboom. Voor een zakelijk bedrijfsfeest let je het beste op een eventuele dresscode, zodat je niet te overdressed of te casual op de party verschijnt. Een van de belangrijkste kerstoutfit-tips is: zorg voor een chique en elegante combinatie. Een chino met een jasje doet het bijvoorbeeld goed als kerstoutfit voor mannen. Voor dames is een jurk tot op of over de knie altijd goed.

Ook modieuze blazers zijn een fijne optie voor de kerstoutfit voor vrouwen: ze zijn trendy, maar ook warm. Kerstkleding kopen voor een kerstbijeenkomst hoeft niet zo moeilijk te zijn. Met eenvoudige en stijlvolle items heb je meestal al de juiste look.

Kerstoutfit bestellen

Laat de Zalon-stylist je helpen met je kerstoutfit

Om echt alles uit het kerstfeest te halen, begin je het best zo vroeg mogelijk met de voorpret. Ga daarom samen met een van onze stylisten aan de slag om je kerstkleding te kopen. Je ontvangt dan volop kerstoutfit-inspiratie. De stylist gaat aan de slag met het styleprofiel dat je bij Zalon hebt aangemaakt. Voordat je je kerstoutfit krijgt thuisgestuurd, ontvang je er online een voorproefje van. Je geeft dan aan welke items je leuk vindt en welke niet. Je stylist past de selectie op je feedback aan. Daarna krijg je een box met de gekozen kerstkleding voor dames of heren thuisgestuurd. De eventuele retourzending is gratis. Je ziet het: kerstkleding online kopen kan ook met de luxe van een stylist. Meld je daarom snel aan bij Zalon en ontvang je ideale kerstoutfit!

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in