Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
20180607 PR Shoot Steffi Look 3 7

De stylist adviseert: werken vanuit huis

Test White

Onze stylisten zijn experts in werken vanuit huis en delen hun tips met je. Van kopjes koffie en verse bloemen op tafel tot, hoe kan het ook anders, fijne home office-looks. Zelf een nieuwe look bestellen, met tot 50% korting op je items tijdens de solden? Onze stylisten zitten in hun huiskamers voor je klaar.

Laat je stylen
20180607 PR Shoot Steffi Look 5 35

Steffi, Berlijn

"Mijn thuiswerkoutfit bestaat uit een comfortabele broek, een simpele witte blouse en gympen. Op tafel staat bij voorkeur een verse bos bloemen. Mijn lievelingsmok staat altijd binnen handbereik en is soms gevuld met koffie, en soms met thee. Iets te eten vergeet ik natuurlijk ook niet. Ongezouten nootjes zijn mijn favoriete tussendoortje tijdens werk.

Als ik klaar ben met werken, stap ik meestal even op mijn yogamat voor wat ontspanning. Wat ook goed werkt, is kleuren met nummers voor volwassenen. Dat helpt me om mijn aandacht te verzetten en brengt me soms bijna in een meditatieve staat van zijn! Ook helpt het om mijn creatieve batterij weer op te laden. Een echte aanrader!"

Marie

Marie, Parijs

"Krijg je door het werken in een joggingbroek alleen maar meer zin om op de bank te gaan liggen? Hier is de oplossing: breng meer stijl in het spel. Kleed je aan alsof je naar kantoor gaat, maar dan comfortabeler. Mijn favoriete combi: jeans en een blazer. Productiviteit gegarandeerd!

In het weekend kun je je kast induiken om inspirerende outfits voor je home office-look uit te zoeken. Persoonlijk vind ik het ook leuk om een fijne accessoire uit te kiezen voor wat extra motivatie."

20180607 PR Shoot Steffi Look 4 17
Ursula

Ursula, Breda

"Verwen jezelf door elke dag een andere outfit aan te trekken. Haal het zonnetje in huis door kleur in je outfit te brengen, daar word je vrolijk van! Ook zorg je voor een klein feestmomentje in je dag, door jezelf te verwennen met een heerlijke zelfgemaakte latte macchiato. Een goed alternatief voor je koffie buiten de deur!"

20190207 Olivia Zalon Experience -113

Lise, Amsterdam

"Afwisseling is het sleutelwoord! Thuiswerken is voor mij goed vol te houden door steeds na één of twee uur even wat anders te doen. Van dansen in de woonkamer tot een 7 minute workout, Facetimen met lieve mensen, genieten van een wijntje met mijn man, het bereiden een verse maaltijd tot het kijken van een goede Netflix of HBO serie."

Jolieke

Jolieke, Amersfoort

"Als ik thuis werk begin ik altijd met een goede to do-list. Ik ben nogal een chaoot, dus een goed begin is voor mij echt meer dan het halve werk. Daarnaast helpt het echt als mijn huis opgeruimd is. Op dagen dat ik alleen thuiszit zet ik klassieke pianomuziek op. Ludovico Einaudi is mijn favoriet! Met deze muziek krijg ik genoeg rust en ruimte in mijn hoofd om gefocust te werken.

Vervolgens maak ik een flat white voor mezelf met een stukje pure chocolade en een glas water erbij, en ik kan aan de slag! Qua outfit zorg ik dat mijn top stijlvol is en mijn broek casual. Dan zie je er, tijdens onverwachte Skype-gesprekken, toch altijd goed uit."

Screen Shot 2020-03-24 at 12.24.40 PM

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in