Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Afbeelding van een feestelijk avondtenue met glitterrok en witte blouse

Een feestelijke outfit voor jou, van je eigen stylist

Je krijgt niet iedere dag de kans om uit te pakken met je outfit. Van een glamourous kleedje tot ingetogen stijlvol, je stylist kiest uit waar jij je het feestelijkst in voelt!

Probeer uit

Help: dresscode feestelijk chique

Een party met dresscode ‘feestelijk chique’. Zweet. Wat moet ik aan? Je begint als een gek je kleerkast uit te kammen. Een eenvoudige top en pantalon belanden op de stapel ‘hier moet ik het mee doen’. Stop! We trekken hier even aan de rem. Want met Zalon hoef jij helemaal niet te 'settelen for less’. Onze Zalon-stylisten gidsen je erdoor. Maar eerst stellen enkele zich aan je voor.

Zo werkt Zalon

Voilà: een paar stylisten stellen zich voor

Saskia Zalon Stylist

SASKIA

Stylist

Meer over Saskia
Katja - Zalon Stylist

STEVE

Ontwerper & stylist

Meer over Steve
Lise Zalon Stylist

LISE

Stylist

Meer over Lise
Afbeelding van een blonde vrouw met donkerkleurige top, clutch en rok

Underdressed vs. overdressed

Het is perfect normaal om te panikeren wanneer een uitnodiging met dresscode ‘feestelijk chique’ in de brievenbus valt. Want met welke outfit ben je niet underdressed, maar ook niet overdressed?

Feestkleding voor dames lijkt een exacte wetenschap, maar eigenlijk is dat niet zo. Eerst en vooral hebben onze stylisten genoeg expertise om jou erdoor te loodsen. En daarnaast is er best veel ruimte om te experimenteren met feestelijke outfits. Ook daar weet onze stylist alles van. Misschien wilde je altijd al eens een lange feestjurk dragen maar ben je bang om er te veel als een tekenfilmprinses uit te zien? Je stylist weet er raad mee. Liever een cocktailjurkje tot onder de knie? Die heb je in een variëteit aan kleuren en stijlen: van zachte poederkleuren tot gekleurde metallics. Werk af naar believen met gekleurde pumps of laarsjes. Blijf je liever wat dichter bij je comfortzone? Met een tijdloos broekpak of een zwart-witcombinatie scoor je keer op keer. Onze stylisten cateren volgens jouw voorkeuren.

Afbeelding van een vrouw die een zwarte jurk met kanten details draagt

Galakleding, dat moet toch als gegoten zitten?

“Online feestkleding kopen? Ben je gek!” We snappen het, feestjurken online bestellen lijkt een risicovolle aangelegenheid. Snit en stof zijn bijzonder centimetergevoelig. Niet alleen in de lengte, ook in de breedte. Je hebt dus gelijk, feestkleding moet als gegoten zitten. Wat dat betreft ben je bij ons in de beste handen.

Net zoals in de winkel trek je je feestelijke outfit eerst aan, alleen heb je met Zalon het voordeel dat je er je huis niet voor uit moet. Je eigen spiegel is namelijk diegene die je hoort te vertrouwen. En als je wederhelft ook nog een mening kan geven zonder ervoor van winkel naar winkel gesleept te worden: nog beter! Bovendien heb je de luxe van je persoonlijke stylist. Hij of zij steekt je niet in 100 willekeurige gala-, avond- of cocktailjurken, maar maakt voor jou een selectie op basis van je maten, voorkeuren, teint... en kiest vervolgens de beste feestoutfits uit.

Ontmoet jouw stylist

Gevonden?

De box is een succes: je hebt de feestjurk van je dromen beet. Je hebt jezelf tijd, moeite en kopzorgen bespaard. Eenmaal je dé avondjurk van je dromen hebt gevonden kan je ‘m keer op keer bewonderen en uit de kast trekken. Met de complimenten die je ermee oogst, verdien je je aankoop dubbel en dik terug. Nooit meer ‘hier moet ik het maar mee doen’. Vanaf nu zal je snakken naar uitnodigingen met dresscode ‘feestelijk chique’. Zoek je juist geen feestoutfit, maar wel iets wat chique is? Ook daar biedt de online stylist eerste hulp.