Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Afbeelding van een feestelijk avondtenue met glitterrok en witte blouse

Een feestelijke outfit voor jou, van je eigen stylist

Een trouw, feestje of andere gelegenheid om extra uit te pakken met je outfit? Van een glamourous kleedje tot ingetogen stijlvol, je stylist kiest uit waar jij je het feestelijkst in voelt!

Probeer uit

Hulp bij de dresscode feestelijk chique

Heb je een uitnodiging gekregen voor een party met de dresscode 'feestelijk chique', maar heb je geen idee wat je moet dragen? Onze Zalon-stylisten gidsen je erdoor. Ze laten je feestelijke outfits per kledingstijl zien en laten je weten hoe de styling van Zalon werkt.

Zo werkt Zalon

Feestelijke outfits per stijl

Klassieke feestkleding dames

Klassiek

Houd je van tijdloze items en omschrijf je je stijl als klassiek? Je stylist zoekt er feestelijke klassiekers als pumps en maxi-rokken bij uit.

Feestkleding dames bestellen
Feestkleding dames in casual chic-stijl

Casual chic

Deze stijl combineert casual items als een jeans met klassieke items als pumps. Dat resulteert in comfortabele outfits met een feestelijk randje.

Feestkleding dames bestellen
Stoere feestkleding dames

Stoer

Een stoer bikerjasje, een rok met luipaardprint, een muziekshirt en shiny laarsjes eronder – met deze feestelijke look haal je de rock chick in jezelf naar boven.

Feestkleding dames bestellen
Afbeelding van een blonde vrouw met donkerkleurige top, clutch en rok

Underdressed vs. overdressed

Het is perfect normaal om niet precies te weten wat je aan moet trekken wanneer een uitnodiging met dresscode ‘feestelijk chique’ in de brievenbus valt. Want met welke outfit ben je niet underdressed, maar ook niet overdressed?

Feestkleding voor dames lijkt misschien een exacte wetenschap, maar gelukkig valt dat mee! Eerst en vooral hebben onze stylisten de expertise en ervaring om jou er doorheen te loodsen. Daarnaast is het vooral van belang dat jij je goed voelt in je feestelijke outfit. Door te letten op jouw persoonlijke stijl en voorkeuren, kiest je stylist de items die bij jou en je natuurlijke kenmerken passen.

Ook loodsen onze stylisten je door het grote assortiment van Zalando heen. Cocktailjurkjes heb je bijvoorbeeld in een variëteit aan kleuren en stijlen, maar je stylist zoekt uit het grote aanbod het kleedje uit dat precies bij jou past.

Afbeelding van een vrouw die een zwarte jurk met kanten details draagt

Van feest- tot galakleding

Twijfel je of je online feestkleding moet kopen? We snappen het, want feestjurken online bestellen lijkt een risicovolle aangelegenheid. De pasvorm en de lengte wil je natuurlijk het liefst precies goed hebbben, want feestkleding moet als gegoten zitten. Gelukkig ben je daarvoor bij onze stylisten in de beste handen.

Net zoals in de winkel trek je je feestelijke outfit eerst aan, alleen hoef je er met Zalon je eigen huis niet voor uit. Je feestkleding kun je namelijk voor je eigen spiegel uitproberen, want je Zalon-box wordt tot aan je voordeur bezorgd.

Je persoonlijke stylist steekt je niet in 100 willekeurige gala-, avond- of cocktailjurken, maar maakt voor jou een persoonlijke selectie op basis van je maten, voorkeuren en budget. Die selectie komt vervolgens naar jou toe, zodat jij je keuze kunt maken voor je favoriete feestkleding.

Ontmoet jouw stylist

Gevonden?

De box is een succes: je hebt de feestjurk van je dromen beet. Je hebt jezelf tijd, moeite en kopzorgen bespaard. Eenmaal je dé avondjurk van je dromen hebt gevonden kan je ‘m keer op keer bewonderen en uit de kast trekken. Voor dat resultaat gaan we natuurlijk! Maak je styleprofiel aan om gematcht te worden aan je persoonlijke stylist, en je te laten stylen in je nieuwe favoriete feestoutfit.