Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
Trends damesmode met Zalon

Wat worden de trends?

Het begin van een nieuw jaar is altijd spannend voor fashionlovers. Want wat zijn de nieuwste modetrends van 2020? Een tipje van de sluier: driedelige kostuums en (imitatie)leer. Onze stylisten vertellen hoe je ‘t draagt en wat de andere grote kledingtrends van 2020 zijn.

Probeer Zalon

Maak de modetrends van 2020 eigen

Out with the old, in with the new - zo luidt het Engelse gezegde. In de wereld van fashion geldt dat natuurlijk ook voor de trends van 2020. Mode-liefhebbers zullen bijvoorbeeld hun biker shorts (die strakke fietsbroekjes) inruilen voor de zakelijke bermuda shorts (die tot net boven je knie vallen). Rokken met luipaardprint worden ingeruild voor volumineuze kleedjes met ruches. De boilersuit (een overall-achtige jumpsuit) wordt vervangen door het driedelig kostuum. Onze stylisten laten je graag zien hoe je de nieuwste modetrends van 2020 toepast in je eigen outfits.

Zo werkt Zalon
Damesmode trends 2019 - Outfit 1

Zo draag je dé modetrend van 2020: kostuums

In 2019 zagen we het vrouwenkostuum al regelmatig voorbijkomen. In de mode van winter 2020 zien we niet alleen broeken en colberts in dezelfde kleur of met hetzelfde printje; ook gilets doen hun intrede. Het is een van onze favoriete trends voor winter 2020. Je combineert je broek, colbert en gilet namelijk niet alleen tot een stijlvol driedelig kostuum, maar kunt de items ook los in andere outfits verwerken. Je gilet over een wit hemdje bijvoorbeeld, je broek onder een nette trui of je colbert op een verzorgde jeans.

Je kostuum helemaal in lijn laten zijn met de modetrends van 2020?
1. Kies voor een zomers kostuum door je lange broek te verruilen voor bermuda shorts.
2. Vervang je hemdje en gilet voor een gehaakte bra top op warme dagen.
3. Ga voor een kostuum met kleurrijke jaren 60-print of een barok-motief.

Modetrends van 2020 bestellen
Damesmode trends met Zalon - Outfit 2

De mode van 2020 voor vrouwen: leer

Dit jaar zien we leer in allerlei items terugkomen. Leren jassen, leren broeken, leren kokerrokken, leren tops: de mode van winter 2020 zit er vol mee. Een fashionable look creëer je door verschillende leren items met elkaar te combineren. Houd je het liever ingetogen, dan kun je altijd één eyecatcher met leren look in je outfit verwerken. Bij leer denk je al snel aan kleuren als zwart en bruin, maar deze modetrend van 2020 zit juist vol kleur. Denk aan blauwleren jurkjes en trenchcoats met leren look in pastelkleuren.

Deze kledingtrend van 2020 kun je natuurlijk ook op een diervriendelijke manier dragen, door voor items van imitatieleer te gaan. Net zo stijlvol, en naast diervriendelijk vaak ook budgetvriendelijk!

Modetrends van 2020 bestellen

Laat je stylen in de trends van 2020 óf mode die tijdloos is

Ben je benieuwd hoe een kostuum je staat, of hoe je een fashionable look met leren items creëert? Je persoonlijke stylist stelt graag een outfit-box voor je samen met de trends van 2020. Fashion die tijdloos is, zoals handige basics, selecteert hij of zij natuurlijk ook graag voor je. Maak je styleprofiel aan met informatie over je voorkeuren, je figuur en budget. Voordat je outfit-box met de modetrends van 2020 naar je toekomt, ontvang je eerst een digitaal voorproefje waar je feedback op kunt geven. Eenmaal bij je thuis houd je je favoriete items, de retourzending is gratis.