Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

m-header-NLBE

Je hemden zijn oké, maar kunnen mooier. Je T-shirts voor eronder durf je eigenlijk niet meer aan de buitenwereld te tonen. Doe jezelf een plezier met een frisse garderobe op de makkelijkste manier mogelijk: investeer in gedegen essentials die jarenlang meegaan.

Laat je stylen

Geschenk uit de hemel: de chino

& denim hemd

Jeans zijn zilver, maar chino's zijn goud. Deze fijne broeken houden het midden tussen casual en formeel en zijn eindeloos combineerbaar. Denim kun je dus voor de verandering gerust bewaren voor je hemd.

Bestel je box

& wit hemd

Slim fit, regular fit: je stylist helpt je bij het vinden van de juiste pasvorm voor zowel je chino als het perfecte witte hemd. Voor een frisse look combineer je beide met sneakers die net zo crisp white zijn.

Bestel je box

& outdoorjas

Zoals een lange, wollen jas een essential is voor je business-garderobe, zo is de outdoorjas onmisbaar voor in je vrije tijd. Uiteraard om te dragen boven je comfortabele chino - bijvoorbeeld in casual lichtblauw.

Bestel je box

m-mood-1-NLBE

De hemd-kwestie

Een klassiek wit exemplaar, een printje, een borstzakje om je pen in te steken. Of moet 'ie gewoon makkelijk te strijken zijn? Je stylist laat je zien dat een zorgvuldig gekozen hemd een echte openbaring is.

Bestel je box

Het zit 'm in de details

Leren details, welteverstaan. Bruin (imitatie)leer leent zich perfect voor je schoenen en riem. En over een goede investering gesproken: kies met je stylist de juiste exemplaren en je hebt er jarenlang plezier van.

Bestel je box

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in