Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

f-header-10-NLBE

Past precies

In een wereld waarin confectiematen de standaard zijn, is het niet altijd even makkelijk om kleding te vinden die precies bij je figuur past. Onze stylisten staan je bij in je zoektocht - met een oog voor individuele behoeftes én de juiste collecties om uit te kiezen.

Laat je stylen

Petite

Petite-collecties hebben hun eigen maattabel, met bijv. net iets kortere mouwlengtes en schouderbreedtes. Handig voor jou en je stylist!

Bestel je box

Tall

Flared of straight, sneakers of hakken, oversized of getailleerd: door met fits & lengtes te experimenteren, creëert je stylist het silhouet waar jij blij mee bent.

Bestel je box

Curvy

Heb je een maat waarmee je minder keuze uit items hebt? Je stylist weet er raad mee en heeft verschillende plus-size collecties achter de hand.

Bestel je box

Omarm je curves

Ook curvy komt in alle soorten en maten. Van een kleine taille met een grote borstomvang tot brede heupen met een smal bovenlichaam - je stylist maakt van elke figuurkwestie een stylingkwestie.

Bestel je box

Klein maar fijn

Steevast je mouwen en broekspijpen aan het oprollen? Je stylist helpt je een selectie te maken die past: met behulp van petite-collecties én items die perfect zijn bij een kleine lengte, zoals broeken met enkellengte.

Bestel je box

Lekker lang

Dag hoogwater en te korte shirtjes! Tall-collecties zijn een verademing voor degenen bij wie kleding altijd te klein uitvalt. Je stylist let bovendien op kleur, prints en pasvorm om je lengte te complementeren.

Bestel je box

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in