Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

Zo werkt Zalon by Zalando

Op zoek naar een personal shopper die je helpt bij het vinden van de juiste kledingcombinaties? Met Zalon by Zalando-stijladvies krijg je hulp bij het kopen van je kleding. In enkele eenvoudige stappen heb je de juiste outfit gevonden!

Zalon by Zalando - zo werkt 't

Kies voor Zalon by Zalando

Alles begint met het maken van je styleprofiel en het gematcht worden aan je eigen Zalon-stylist. Dit doe je door een aantal vragen te beantwoorden over wat je leuk vindt. Je kunt foto's toevoegen, om er helemaal zeker van te zijn dat je stylist precies kan inschatten welke kleren bij jou passen. Zodra je alle informatie hebt doorgestuurd, word je gematcht aan een personal shopper. De Zalon-stylist die het beste bij je past, gaat meteen aan de slag en maakt een Zalando outfit-box voor je klaar. Hij of zij zoekt binnen de ruime Zalando-collectie naar items die passen bij jouw persoonlijkheid en smaak.

Bekijk outfits en stylisten
Laat je Zalon box samenstellen

Professioneel stijladvies

Zodra je styleprofiel is ingevuld, gaat je stylist voor jou aan de slag en stelt hij of zij outfits samen die bij je passen. Je ontvangt altijd eerst een visueel voorproefje waar je feedback op kunt geven. Daarna stuurt de stylist je de outfit(s) op.

Maak een styleprofiel
Eenvoudig bestellen en retourneren met Zalon

Pas de voor jou gekozen outfit

Ben je tevreden over het visuele voorproefje en je Zalon by Zalando-stijladvies, dan wordt de outfit naar je toegestuurd. Wanneer je de Zalando-stylebox ontvangt, kun je de speciaal voor jou geselecteerde outfit(s) thuis passen. Zijn sommige items toch niet wat je had gehoopt, dan maak je gebruik van de gratis retourzending die bij de Zalando-styleservice hoort. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden. Heb je liever een andere maat of kleur? Dan kun je altijd items nabestellen bij je stylist.

Gratis gestyled, dat is pas service

Trek thuis voor de spiegel aan

Een leuke outfit vinden, die perfect bij jou en de gelegenheid past, is niet altijd eenvoudig. Maar wanneer je voor Zalon by Zalando-stijladvies kiest, behoren die problemen voorgoed tot het verleden. Laat ons weten wie je bent en welke stijl je graag ziet. Geen lange wachtrijen, geen benepen pashokjes. Trek de outfit in de vertrouwde omgeving van je slaap- of woonkamer aan en combineer met kledingstukken in je kast. Kleurt of past een item niet? De retourzending is gratis. Zodra je een of meer items uit de box houdt, nemen wij de €9,95 servicekosten voor de box op ons.

Maak een styleprofiel

Aan de slag!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?