Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee

Zo werkt Zalon by Zalando

2016-06-29-MODE-ZALON-ZALANDO-BOLD-BERLIN-TK-63

Personal Shopping met Zalon by Zalando

Omdat de stylist graag wilt weten wie je bent begin je met een styleprofiel. Zo’n styleprofiel maak je door een aantal smaak- en stijlvragen over jezelf te beantwoorden, dit kost je een minuut of 5. Je kan in je styleprofiel aanklikken wat je mooi vindt, welke kleuren je goed staan en of je een voorkeur hebt voor bepaalde merken. Als je wilt kun je ook met je stylist bellen voor een nog completer plaatje.

Maak een styleprofiel
how it works image2(1)

Wij maken een match

Hoe completer je styleprofiel des te pakkender je outfit. Upload foto’s van jezelf of van stijlen die je bevallen, op basis daarvan gaat de stylist voor jou shoppen. Daarna mailt de stylist je een voorproefje van de outfit die hij of zij voor je heeft voorbereid. Met deze ‘outfit preview’ kun je de kledingstukken goed- of eventueel afkeuren. Als alles klopt stuurt de stylist je de outfit(s) op.

zu hause anprobieren

Verruil de paskamer voor je living

De kleding die jouw stylist voor je heeft uitgekozen pas je thuis voor de spiegel aan. Graaf in je eigen kast en combineer je nieuwe items met wat je al hebt. Kleurt of past een item niet? Dan je stuur je ‘m terug! Uiteraard hoef je er dan niet voor te betalen. Hetzelfde geldt voor het terugsturen.

Aan de slag!

Wij horen graag van je wat voor smaak je hebt. Daarna mag je een stylist uitkiezen.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in