GRATIS VERZENDING & RETOUR
GRATIS STIJLADVIES VAN EEN EXPERT
GEMAK VAN ZALANDO

Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met jouw Zalon-inlog

Ja
Nee
B box right

Altijd en overal perfect gestyled

Krijg gratis stylingadvies van een echte stylist en ontvang thuis een box met daarin één of twee unieke outfits.

Zo werkt 't

Vertel Zalon wat
voor stijl je hebt

Jouw stylist
selecteert

Probeer thuis
rustig aan

Hebbes:
Jouw droomoutfit

Foto van een Zalon stylist

Zalon België

Kijk eens: jouw eigen stylist die voor jou een complete outfit uitkiest. Je wordt op basis van jouw smaak en stijl professioneel online gestyled, precies zoals personal shopping; maar dan zonder van je zetel af te hoeven komen.

 Foto van een Zalon Outfit - jas met grijze mantel, bruinleren handtas en zwarte pumps

Een outfit die past én klopt

Jouw persoonlijke stylist kiest voor jouw Zalon-box één of twee outfits uit. Kledingstukken waar je je goed in voelt hou je bij. Dingen die je niet zo mooi vindt mag je gratis retourneren. Ons stijladvies is voor zowel mannen als vrouwen.

Fashion-
experts

Een ervaren stylist stelt voor jou een paar zorgvuldig gekozen looks samen uit de reusachtige kledingkast van Zalando.

Persoonlijk
advies

Jouw stylist staat je bij in raad en daad. Als je wilt kan je hem of haar ook bellen om je ideeën samen door te spreken.

Gemak van
Zalando

Het vertrouwde gemak van Zalando. Voor het advies noch voor de (retour-) verzending hoef je te betalen.

Aan de slag!

Wij horen graag van je wat voor smaak je hebt. Daarna mag je een stylist uitkiezen.

Ben je al bij Zalon aangemeld?

Log in

Personal shopping met Zalon België

Laat het shoppen aan een professional over met personal shopping van Zalon by Zalando. Zoals beloofd hoef je voor jouw nieuwe outfit of look je zetel niet meer te verlaten. Je start met een online ‘styleprofiel’. Met dit styleprofiel laat je jouw stylist zien wat voor smaak je hebt, wat jij normaal gesproken aan merken shopt en ook aan wat voor soort stijladvies je behoefte hebt. Liever een persoonlijke babbel? Je kan er ook voor kiezen om met je stylist te bellen voor een nog completer plaatje. De stylist stuurt jou, alvorens je de box thuis geleverd krijgt, een voorproefje van de outfits middels een ‘outfit preview’. Je kan commentaar geven op de individuele stukken die jouw stylist voor je heeft uitgekozen. Geen zin om te bellen? Je kan ook met onze Zalon-messenger met elkaar over de outfit praten.

Het idee achter personal shopping is niet dat een stylist, als ware met een toverstafje, jou een nieuwe stijl aanmeet. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je prettig voelt in de uitgekozen kleding, outfits zijn immers iets persoonlijks. De stylist is opgeleid als mode-expert en houdt rekening met factoren waar je misschien zelf nog niet eens aan had gedacht. Weet jij bijvoorbeeld welk kleurtype je bent? Jouw stylist in ieder geval wel!

Of je nu door het leven gaat als modebewuste diva uit Antwerpen, gitaar-spelende bohemien uit Brussel, of toch een nuchtere student uit Gent; jouw personal stylist zit voor je klaar. De stylist bestudeert goed jouw postuur, jouw smaakvoorkeuren en waar mogelijk ook jouw interesses om zo tot een outfit te komen die niet alleen aansluit op jouw lijf, maar ook op jouw persoonlijkheid. Dat bedoelen we met personal shopping. Zag je iemand op straat lopen met een jas of jurk die je mooi vond en zou je die ook wel willen? Ook dit soort zaken kan je gerust aan je stylist vertellen, hij of zij maakt er werk van. Groot evenement in aantocht en weet je niet wat je aan moet trekken? Jouw personal stylist zit voor je klaar. Veel plezier met jouw nieuwe outfit!